Logo Rotterdam
Bekendmaking concept-omgevingsvergunning terrassen ‘Kortekade 63–69’ ter inzage, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingvergunning te verlenen voor het in gebruik nemen van een drietal terrassen ten behoeve van de horecaonderneming aan de Kortekade 63-69.

Het plan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan "Kralingen Beschermd Stadsgezicht". Het Dagelijks Bestuur wil medewerking aan het plan verlenen aangezien het plan als een goede ruimtelijke ontwikkeling gezien wordt.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 september 2012 tot en met woensdag 24 oktober 2012 ter inzage bij de informatiebalie van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk, Oostzeedijk 276, Rotterdam. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur en op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de gemeentelijke website

www.rotterdam.nl/wonen_en_leven/omgevingsvergunning . De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbesluit schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk, Postbus 22350, 3003 DJ Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Om mondelinge zienswijzen kenbaar te maken, dient u telefonisch een afspraak te maken bij de deelgemeente Kralingen-Crooswijk, telefoonnummer 010 - 206 0828.

Rotterdam, 12 september 2012

Het dagelijks bestuur van de raad van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk, de secretaris, L. Molenaar

de voorzitter, L. de Boer

Naar boven