Logo Midden-Drenthe
Ontwerpbestemmingsplan Hooghalen – Laaghalerveen 16a (ruimte voor ruimte), Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 13 september 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Hooghalen - Laaghalerveen 16a (ruimte voor ruimte) met IMRO-code NL.IMRO.1731.Laaghalerveen16aHH-ONT1 ter inzage ligt.

Het plangebied is Laaghalerveen 16a te Hooghalen. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan vormt het initiatief om door toepassing van de Ruimte voor Ruimte regeling na de sloop van de kassen op dit perceel een compensatiewoning te bouwen.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Wonen en Dorpen’ -> ‘bestemmingsplannen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzeformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Daarnaast kunt u een reactie op papier sturen aan de gemeenteraad, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw T. van Hoek-Postma van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593) 53 92 22, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven