Logo Lopik
Ontwerpbestemmingsplan ‘Uiterwaarden’ Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat dat het volgende bestemmingsplan in voorbereiding is:

Actualisatie geldend bestemmingsplan Uiterwaarden

De aanleiding om het bestemmingsplan voor de uiterwaarden van Lopik te actualiseren is de wettelijke verplichting vanuit de Wet ruimtelijke ordening. Het geldende bestemmingsplan is vastgesteld in 1996 en dus ruim ouder dan de wettelijke termijn van tien jaar. Het plangebied omvat de uiterwaarden langs de Lek en een deel van de Lek zelf, met uitzondering van de camping “Klein Scheveningen”. De begrenzing van het plangebied bestaat globaal uit de Lekdijk-West, Lekdijk-Oost en de gemeente-grenzen aan de west- en oostzijde van de gemeente.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van woensdag 12 september 2012 tot en met dinsdag 23 oktober 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling R.O.B., Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder “Plannen” en vervolgens onder “Lopik / in procedure” of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: 0348 - 559955.

Naar boven