Logo Rotterdam
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘’t Clockhuys’, Rotterdam

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois maakt bekend dat met ingang van vrijdag 7 september 2012 gedurende een periode van zes weken, dus tot en met donderdag 18 oktober 2012 het ontwerpbestemmingsplan “’t Clockhuys” met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de secretarie van deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11, 3083 DA Rotterdam;

  • de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie), kamer 029;

    • Het plan betreft de bouw van 23 appartementen voor ouderen die gebruik kunnen maken van de voorzieningen die in Dorpsveld voorhanden zijn en is gelegen nabij de hoek van Sternstraat en Eksterstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl. Vervolgens kunt u via de kopjes “Wonen en Leven”, “Bouwen”, “bestemmingsplannen in procedure” en tenslotte “deelgemeente Charlois”, het ontwerpbestemmingsplan ’t Clockhuys vinden.

Ook op de site www.ruimtelijkeplannen.nl is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken te vinden.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois, postbus 5410, 3008 AK Rotterdam. Na telefonische afspraak (010 4107 478) kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren gebracht worden.

Rotterdam, 5 september 2012

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois, de secretaris, mr.drs. J.W.E. van de Poel

de voorzitter, E.P.E. Goverde

Naar boven