Logo Montferland
Afwijking bestemmingsplan 'Buitengebied', Stilleweg 1 te Stokkum, Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland zijn voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Buitengebied”, ten einde medewerking te verlenen aan een plan voor het herbouwen van een woning (gedeeltelijk buiten het bestemmingsvlak) met een bijbehorend bijgebouw (geheel buiten het bestemmingsvlak) en een inrit op het adres Stilleweg 1 te Stokkum.

Het ontwerp-besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 13 september 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1. Het ontwerp-besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens via www.montferland.info te raadplegen.

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent de voorgenomen afwijking van het bestemmingsplan schriftelijk naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 0316-291 656. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Didam, 11 september 2012

Naar boven