Logo Bladel
Ontwerp omgevingsvergunning voor het verhogen van de goothoogte van een bedrijfspand aan Raambrug 22 te Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn, om met toepassing van artikel 2.1, eerste lid onder a en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor het verhogen van de goothoogte van een bedrijfspand aan Raambrug 22 te Bladel. De aanvraag is in strijd met bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein de Sleutel’ vanwege de goot-/boeihoogte van 9 meter waar het bestemmingsplan een goothoogte van maximaal 7.5 meter toelaat en een nokhoogte van maximaal 9 meter. Bovengenoemde omgevingsvergunning maakt het mogelijk in afwijking van het bestemmingsplan de goothoogte van het bedrijfspand te verhogen naar 9 meter conform de eerder vergunde ontheffing in 2000.

De ontwerp omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken van dinsdag 11 september 2012 tot en met maandag 22 oktober 2012 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis van Bladel, op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de plannen ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1031Raambrug22-ONTW.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 11, 5530 AA, Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit bouwplan kunt u tijdens openingstijden terecht bij de Centrale Balie of contact opnemen met Miranda van Dijk van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497 361 636).

Bladel, september 2012

Naar boven