Logo Lingewaal
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Middelweg 39a in Asperen’, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van de ontwerp omgevingsvergunning ‘Middelweg 39a’. Zij zijn voornemens de omgevingsvergunning te verlenen en zijn verplicht dit bekend te maken.

Toelichting aanvraag

Voor het perceel kadastraal bekend als gemeente Asperen, sectie A, nummer 275 plaatselijk bekend ‘Middelweg 39 a in Asperen’ hebben B&W van Lingewaal op 4 mei 2012 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag heeft als doel het splitsen van het perceel ten behoeve van de bouw van een extra woning op het perceel. In het plangebied is het bestemmingsplan ‘Kern Asperen’ van kracht. Binnen dit bestemmingsplan is splitsing van een bouwperceel ten behoeve van nieuwbouw van een tweede woning niet mogelijk.

Omgevingsvergunning

Om de ontwikkeling mogelijk te maken is een afwijking van het bestemmingsplan noodzakelijk. Dit kan door middel van het verlenen van een omgevingsvergunning zoals beschreven in artikel 2.12.1a-3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • RO (afwijken van de bestemming)

Ter inzage

Vanaf donderdag 6 september 2012 t/m woensdag 17 oktober 2012 ligt de ontwerp omgevingsvergunning voor een ieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

Daarnaast kunt u via de internetsite www.lingewaal.nl (onder actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) kennisnemen van de ontwerp omgevingsvergunning.

Inspraakmogelijkheid

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen bij Burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven