Logo Wijk bij Duurstede
Ontwerp bestemmingsplan Kromme Stelakker - Cothen

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kromme Stelakker - Cothen met ingang van 13 september 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl en

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0352.bpcotkrommestelakk-on01 .

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied Kromme Stelakker te Cothen. Op het terrein van de voormalige Beatrixschool wordt gestart met de ontwikkeling van een woningbouwprogramma voor senioren. Het gaat hierbij om 16 seniorenappartementen verdeeld over twee bouwlagen en twee bouwblokken. Deze beslissing is gemaakt samen met de woningbouwstichting en een klankbordgroep, bestaande uit omwonenden en potentieel toekomstige bewoners.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mw. Van Lange van het team ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0343-595 595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan en het definitieve besluit hogere grenswaarde.

Naar boven