Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan Oostpolder

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Oostpolder ter inzage leggen. Het plangebied betreft het grondgebied van Gouda ten westen van de Nieuwe Gouwe en het Gouwekanaal, exclusief Westergouwe.

Het bestemmingsplan Oostpolder heeft als hoofddoel de bestaande situatie te bestemmen en hiervoor een actuele, digitale regeling te maken. In hoofdstuk 5 van de toelichting is een aantal ontwikkelingen In het plangebied beschreven. Hieronder vallen het Polderpark Oostpolder, het logies van arbeidsmigranten op recreatiepark Elzenhof en de fietsonderdoorgang bij de N207 (nabij het Sluiseiland).

Het ontwerpbestemmingsplan Oostpolder met kenmerk NL.IMRO.0513.0600BPOostpolder-OB01 ligt gedurende 6 weken van 2 februari tot en met 14 maart 2012 op de volgende wijzen ter inzage:

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijke beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer D. Wissel, telefoonnummer: 0182-588626.

Gouda, 1 februari 2012

Naar boven