Logo Delft
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning buitenruimte bij een kinderdagverblijf op de locatie Palmyraplaats 2, Delft

Burgemeester en wethouders van Delft maken, gelet op de bepalingen van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Het realiseren van een buitenruimte bij een kinderdagverblijf op de locatie Palmyraplaats 2, te Delft.

Het betreft een aanvraag omgevingsvergunning voor de activiteit “strijdig gebruik van gronden/bouwwerken”, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Bekijken van het plan

De aanvraag en het daarbij behorende ontwerpbesluit is vanaf de datum van deze publicatie gedurende 6 weken in te zien bij de Stadswinkel, Phoenixstraat 16, te Delft, openingstijden: op afspraak, maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Bij de Stadswinkel kunt u een kopie aanvragen van de aanvraag, het ontwerpbesluit en de gegevens behorende bij de aanvraag.

Reageren op een ontwerpbesluit

U kunt gedurende de terinzagelegging een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven op het ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: Gemeente Delft, cluster Veiligheid, afdeling Vergunningen, Postbus 78, 2600 ME Delft. In uw zienswijze moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag het gaat. Voor een mondelinge zienswijze kan telefonisch via de Stadswinkel, Phoenixstraat 16, te Delft, telefoonnummer 14015, een afspraak worden gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl.

Naar boven