Logo Sint Anthonis
Ontwerpbestemmingsplan woningbouw ‘Ledeacker, Den Dries’; Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

“Ledeacker, Den Dries”

Het bestemmingsplan maakt woningbouw mogelijk op de gronden gelegen in het verlengde van Den Dries en achter de woningen aan Den Akker in Ledeacker.

Het ontwerp bestemmingsplan “Ledeacker, Den Dries”, ligt met ingang van 13 september 2012 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, balie Bouwzaken, Brink 3 te Sint Anthonis. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje publicaties/bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 25 oktober 2012 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer G. Kusters, telefoonnummer (0485) 388 850.

Sint Anthonis, 12 september 2012

Naar boven