Logo Muiden
Ontwerpbestemmingsplan Herengracht 76, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan Herengracht 76 te Muiden gedurende een periode van zes weken na publicatie voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

Als gevolg van een ingesteld beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan Stad Muiden en de daarop door de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op 14 maart 2012 gedane uitspraak, is ten behoeve van het perceel Herengracht 76 te Muiden een nieuw (postzegel)bestemmingsplan opgesteld. Hierbij wordt het juridisch - planologisch mogelijk gemaakt om op de verdiepingen van genoemd perceel onder andere woningen te realiseren.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het Ontwerpbestemmingsplan Herengracht 76 te Muiden naar voren brengen. Uw zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het gemeentehuis, telefoon (0294) 210210. Tevens kunt u via dit nummer nadere informatie over het ontwerpbestemmingsplan verkrijgen.

Het Ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds - en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Tevens is het Ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl

Burgemeester en wethouders van Muiden

Naar boven