Logo Borsele
Bestemmingsplan 1e herziening Uitwerkingsplan Woningbouw ‘Heinkenszand, gedeelte Over de Dijk, fase II’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), het volgende bekend. Bij besluit van 6 september 2012 heeft de gemeenteraad van Borsele het bestemmingsplan 1e herziening Uitwerkingsplan Woningbouw “Heinkenszand gedeelte Over de Dijk, fase II” ongewijzigd vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet met betrekking tot de bestemming Woondoeleinden aan de Hoefbladstraat 2 t/m 24 (even) te Heinkenszand in een aanpassing van de subbestemming geschakeld naar vrijstaand, twee aaneen en aaneengesloten. Hierdoor wordt het juridisch-planologisch mogelijk gemaakt om aan de Hoefbladstraat twee vrijstaande woningen, vier woningen twee aaneen en twee blokken met elk vijf aaneengesloten woningen te realiseren.

Inzage

Vanaf 13 september 2012 is het vaststellingsbesluit samen met het bestemmingsplan in te zien in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.borsele.nl.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen.

Het beroep moet ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 14 september t/m 25 oktober 2012.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 12 september 2012

Naar boven