Logo Bussum
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan De Engh-Roodborstlaan 30, Bussum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bussum maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van 13 september 2012 voor een periode van zes weken (tot en met 24 oktober 2012) voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan De Engh-Roodborstlaan 30 alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Omschrijving

Het plan betreft een ontwikkelingsplan voor het perceel Roodborstlaan 28-30 (het voormalige centrum Palmpit) met als doel de aanleg van een ontsluitingsweg naar de nieuwe woningbouwlocatie Kolonel Palmkazerne en drie vrije sectorwoningen mogelijk te maken. Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan De Engh.

Ter inzage ligging

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan De Engh-Roodborstlaan 30 beschikbaar gesteld op http://www.bussum.nl/ruimtelijke-plannen/De Engh-Roodborstlaan 30

Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Bussum, Brinklaan 35 Bussum, geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en woensdag van 08.30 tot 19.00 uur.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken (13 september 2012 tot en met 24 oktober 2012) kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000, 1400 HA Bussum, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Engh-Roodborstlaan 30.

Digitale zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: info@bussum.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Engh-Roodborstlaan 30.

Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij de projectleider de heer M. Herngreen, telefoon 035-6928882.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer M. Herngreen op het telefoonnummer 035-6928882.

Naar boven