Logo Oegstgeest
Omgevingsvergunning afwijken van planologische regelgeving (uitgebreide procedure), Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest maakt bekend dat bij besluit van 3 september 2012 een omgevingsvergunning is verleend voor de nieuwbouw van een kantoorgebouw te Oegstgeest (Nieuw Rhijngeest zuid) aan de Willem Einthovenstraat. Een gebouw bestaande uit twee parkeerlagen, twee laboratorium lagen, twee kantoorlagen.

(OLO nr: 376443).

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken hebben gedurende zes weken vanaf 21 juni tot en met 1 augustus ter inzage gelegen bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen ontvangen.

Beroep

Het besluit met de bijbehorende stukken liggen ter inzage vanaf 10 september 2012 tot en met 22 oktober 2012 bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur of na telefonische afspraak (071) 519 17 93.

Tegen een verleende omgevingsvergunning die tot stand is gekomen met de uitgebreide voorbereidingsprocedure kunnen belanghebbenden, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep aantekenen bij de rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dit kan alleen als er tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit zienswijzen zijn ingediend door deze belanghebbenden of als de belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, tel.(071) 51 91 793.

Naar boven