Logo Soest
Terinzagelegging Ontwerpwijzigingsplan ‘Birkstraat 84 (locatie Vosseveld)’, Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 6 september 2012 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpwijzigingsplan “Birkstraat 84 (locatie Vosseveld)” ter inzage ligt.

Zorginstelling Amerpoort is voornemens om op de locatie Vosseveld aan de Birkstraat 84 te Soest nieuwbouw te realiseren ten behoeve van het huisvesten van haar cliënten. De nieuwbouw bestaat uit vier groepswoningen waarin circa 32 cliënten gehuisvest zullen worden. Het ontwerpwijzigingsplan “Birkstraat 84 (locatie Vosseveld)” maakt de beoogde inrichting van het gebied planologisch-juridisch mogelijk.

Ontwerpwijzigingsplan ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan “Birkstraat 84 (locatie Vosseveld)” en de daarbij behorende stukken liggen van donderdag 6 september 2012 tot en met woensdag 17 oktober 2012 ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest, bij Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertsstraat 49 te Soest en bij Bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg.

Het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis is iedere werkdag geopend tussen 08.30 en 13.00 uur en op donderdag tussen 08.30 en 20.00 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het ontwerpwijzigingsplan “Birkstraat 84 (locatie Vosseveld)” is digitaal in te zien op internet: www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Indienen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan “Birkstraat 84 (locatie Vosseveld)” schriftelijk of mondeling naar voren brengen:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van B&W van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerpwijzigingsplan “Birkstraat 84 (locatie Vosseveld)”.

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-6093470.

    U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Woensdag 5 september 2012

Burgemeester en wethouders van Soest

Naar boven