Logo Oosterhout
Ontwerpbestemmingsplan ‘Warandepoort, herziening 1’, Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 6 september 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Warandepoort, herziening 1’ (NL.IMRO.0826.BSPwpoortherz1-ON01), met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-bestemmingsplan zelf.

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen ten zuiden van de Wilhelminakanaal-zuid, ten westen van de weg Paterserf, ten oosten van de Warandelaan en ten noorden van het nieuwe woongebied in het onherroepelijke bestemmingsplan ‘Warandepoort’.

Het voorziet in de bouw van drie afzonderlijke appartementengebouwen met een maximale bebouwingsmogelijkheid tussen de 5 en de 7 bouwlagen met tussenliggende open ruimten.

Alle stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout, en kunnen ook geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op dit bestemmingsplan is de Crisis- en Herstelwet van toepassing.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (dus tot uiterlijk 19 oktober 2012) ter zake van dit ontwerp-bestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan ‘Warandepoort, herziening 1’. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S. Snoeren-Dumont van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162 - 48 94 64.

Oosterhout, 5 september 2012

Naar boven