Logo Halderberge
ontwerp bestemmingsplan ‘Rademakers’ Dennis Leestraat 107A te Stampersgat, Halderberge

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Rademakers’ voor iedereen ter inzage ligt vanaf 6 september 2012 gedurende 6 weken. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Halderberge, www.Halderberge.nl alsmede op de internetpagina www.ruimtelijkeplannen.nl (planidn: NL.IMRO.1655.BP5002-B001).

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 21 augustus 2012 ingestemd met het het ontwerp-bestemmingsplan voor de herstructurering van het bedrijf Rademakers. Het plangebied is gelegen ten oosten van de kern Stampersgat en wordt globaal begrensd door de Dennis Leestraat, de Provinciale weg Noord en de Beetwortelstraat te Stampersgat. Het ontwerp-bestemmingsplan ligt gedurende 6 weken vanaf 6 september 2012 ter inzage voor een ieder.

Alle relevante stukken ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan worden ter inzage gelegd en er wordt de gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. U kunt uw zienswijze richten aan het college van B&W onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Rademakers’.

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag, dan kunt u terecht bij dhr. E. Wilmsen (0165 390 792) van de afdeling Ruimtelijk Beleid.

Oudenbosch, 5 september 2012

Naar boven