Logo Dronten
Ontwerp bestemmingsplan Rollerskatebaan Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Rollerskatebaan Dronten ter inzage ligt. Het ontwerp bestemmingsplan maakt de realisatie van een overdekte accommodatie mogelijk voor rollerskating met tevens mogelijkheden voor evenementen. Het plangebied hiervoor betreft een braakliggende kavel op het bedrijventerrein Business Zone Delta, ten noorden van/ aan Het Spaarne tegenover de overdekte ijsbaan.

U kunt de betreffende stukken van 6 september 2012 tot en met 18 oktober 2012 (6 weken) tijdens openingstijden inzien bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Dronten.

Het gehele plan is ook beschikbaar op:

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met dhr. E. Heldoorn, via telefoonnummer: (0321) 388 251.

De gemeenteraad dient binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn een besluit te nemen tot vaststelling van het plan.

Dronten, 5 september

Het college van Dronten, Secretaris, R. Kool

Burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge

Naar boven