Logo Sittard-Geleen
Besluit omgevingsvergunning Dierenbeschermingscentrum Born, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een dierenbeschermingscentrum te Born. Het adres is Langereweg 9, 6121 SB Born. De locatie is gelegen op het perceel kadastraal bekend Born, I 01507 (ged.) en I 01506 (ged.). Het perceel is lokaal bekend als ‘Rollengebied, nabij de Langereweg/Rollenweg’ te Born.

Ter inzage

De beschikking, de aanvraag met bijbehorende tekeningen en rapporten, de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende onderzoeken en bijlagen en de nota van zienswijzen liggen met ingang van donderdag 6 september 2012 tot en met woensdag 17 oktober 2012 ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis aan de Markt 1 te Geleen. De openingstijden van de balie zijn op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak van maandag tot en met woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 12.00 tot 19.00 uur. De beschikking en de ruimtelijke onderbouwing kunnen tevens worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Van 6 september 2012 tot en met 17 oktober 2012 kan door belanghebbenden tegen de omgevingsvergunning beroep worden ingesteld bij de Rechtbank te Maastricht, sector Bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastricht, mits de belanghebbende een zienswijze heeft ingebracht gedurende de periode dat het ontwerp ter inzage lag, dan wel dat de belanghebbende niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze heeft ingediend.

De dag na het verlopen van de beroepstermijn treedt de omgevingsvergunning in werking, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening wordt toegewezen. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Maastricht, sector Bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Zowel het instellen van beroep als verzoek om een voorlopige voorziening kan digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig; de precieze voorwaarden staan vermeld op genoemde website.

5 september 2012

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven