Logo Nieuwegein
Besluit projectomgevingsvergunning voor het transformeren van een kantoorpand naar 25 woningen Brinkwal 7, Nieuwegein

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein maken bekend dat het volgende besluit met alle relevante stukken ter inzage ligt in het kader van de beroepsprocedure.

Projectomgevingsvergunning

Wie: Jutphaas Wonen

Wat: het transformeren van een kantoorpand naar 25 woningen

Waar: Brinkwal 7

Verzenddatum: 28 augustus 2012

Dossiernummer: 230330

Artikel(en): Wabo 2.12, eerste lid sub a en sub c

In combinatie met: omgevingsvergunning voor bouwen en planologisch afwijken, in combinatie met hogere waarde wet geluidhinder.

Wilt u dit besluit inzien?

Bovengenoemd besluit ligt ter inzage gedurende zes weken van 6 september 2012 tot en met 17 oktober 2012 bij de receptiebalie op de 1ste etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein. U kunt daar iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 zonder afspraak terecht en vragen naar het gewenste stuk. Tevens kunt u ook de projectomgevingsvergunning met idn-code NL.IMRO.0356.OVFM2012001-VA02.GML bekijken via de website van de gemeente Nieuwegein (www.nieuwegein.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Uitvoerbaarheid van dit besluit

Dit besluit krijgt rechtskracht (mag worden uitgevoerd) met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Als gedurende de beroepstermijn echter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wilt u in beroep indienen?

Als u het niet eens bent met dit een besluit, kunt u hiertegen in beroep gaan. U dient dan een beroepschrift in bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Het beroep moet u indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag nadat de gemeente het besluit ter inzage heeft gelegd. Verder kunt u enkel beroep indienen als u tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend of aan kunt tonen dat u hiertoe niet in staat bent geweest.

*Let op: Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing, daarom dient het beroepsschrift de beroepsgronden te bevatten. De beroepsgronden kunnen na afloop van de beroepstermijn niet meer worden aangevuld.

Om beroep in te stellen moet u belanghebbende zijn bij het betreffende besluit. Uw beroepschrift bevat in ieder geval: uw naam en adres, de datum, de reden waarom u beroep indient en uw handtekening. Geef verder duidelijk aan om welk besluit het gaat, bijvoorbeeld door het meesturen van een afschrift van het besluit.

Voorlopige voorziening

Wilt u de inwerkingtreding van de vergunning tijdelijk uitstellen? Dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als u ook beroep instelt. U doet dit verzoek bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Kosten

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden. De griffie van de Rechtbank Utrecht tel. (030) 2233000 of www.rechtspraak.nl/Gerechten/Rechtbanken/Utrecht/) kan u hierover informeren.

5 september 2012

Burgemeester en wethouders,

Naar boven