Logo Rotterdam
Bekendmaking omgevingsvergunning ‘Mastverplaatsing Slachthuisweg’, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning is verleend voor het verplaatsen van een hoogspanningsmast aan de Slachthuisweg (NL.IMRO.0599PB5003MastvSlachtw-).

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 7 september 2012 tot en met vrijdag 19 oktober 2012 ter inzage bij de deelgemeentesecretarie van Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161, Hoek van Holland (8.30-16.00 uur/0174-31 5131).

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Tegen de omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging, dat wil zeggen tot en met 19 oktober 2012 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het

in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 5 september 2012

Het dagelijks bestuur van de raad van de deelgemeente Hoek van Holland, de secretaris.

De voorzitter.

Naar boven