Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Nieuwkuijk, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij op 28 augustus 2012 heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Nieuwkuijk (NL.IMRO.0797.BPnieuwkuijk-ON01).

Het plangebied is gelegen in de bebouwde kom vanNieuwkuijk en wordt globaal begrensd door aan de noordzijde de Middelweg en het deel tussen Spoorlaan en Onsenoortsestraat, aan de westzijde door de Koesteeg, aan de zuidzijde door de Meerdijk en aan de oostzijde door de Badweg.

Ten opzichte van het voorontwerp zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd en is het op een aantal punten geactualiseerd. Ook zijn de inspraakreacties verwerkt. Deze reacties zijn samengevat en beantwoord in de commentaarnota behorende bij het plan.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 6 september 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 243733 vermelden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven