Logo Hof van Twente
Vaststelling bestemmingsplan "Diepenheim, uitwerkingsplan Loohof ong.", Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 28 augustus 2012 het bestemmingsplan "Diepenheim, uitwerkingsplan Loohof ong." hebben vastgesteld.

Het bestemmingsplan "Diepenheim" bevat een uitwerkingsbevoegdheid voor een drietal woningen aan de Loohof te Diepenheim. Door inititatiefnemer is verzocht om van deze bevoegdheid gebruik te maken om de bouw van één vrijstaande woning in het uitwerkingsgebied mogelijk te maken.

Het vastgestelde plan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van 6 september 2012 gedurende zes weken ter inzage en is voor een ieder gedurende openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.DPxLoohofong-VS10.

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.DPxLoohofong-VS10.

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij het college van Burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht kunnen gedurende bovengenoemde inzagetermijn kunnen beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven