Logo Amersfoort
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarden ‘Bilderdijklaan 1’, Amersfoort

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan voor het verbouwen van een kantoorpand tot 5 woningen op het perceel Bilderdijklaan 1 in Amersfoort.

Procedure

Van donderdag 6 september 2012 tot en met woensdag 17 oktober 2012 liggen de ontwerp-omgevingsvergunning en de aanvraag samen met de ruimtelijke onderbouwing voor iedereen ter inzage bij het Vergunningenloket, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen .

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning en/of de ruimtelijke onderbouwing naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen, onder vermelding van dossiernummer 4125473 worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Amersfoort, t.a.v. dhr. R. Bollebakker, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u per e-mail contact opnemen met dhr. R. Bollebakker (RE.Bollebakker@amersfoort.nl) of per telefoon (033-469 4588).

Ontwerp-besluit hogere waarden

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken voorts bekend dat zij het voornemen hebben om ten behoeve van het bovengenoemde bouwplan op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder hogere waarden vast te stellen ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege verkeerslawaai.

Procedure

Van donderdag 6 september 2012 tot en met woensdag 17 oktober 2012 ligt het ontwerp-besluit ten behoeve van de vaststelling van de hogere waarden met de bijbehorende bescheiden voor iedereen ter inzage bij het Vergunningenloket, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen .

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit ontwerp- besluit betrokken is daarover schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Amersfoort, t.a.v. dhr. R. Bollebakker, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u per e-mail contact opnemen met dhr. R. Bollebakker (RE.Bollebakker@amersfoort.nl) of per telefoon (033-469 4588).

Naar boven