Logo Nunspeet
Vergunning verleend aan T.F.G. Holding B.V voor het oprichten van een bedrijfshal met kantoor en het wijzigen van een bestaande hal, op het perceel Voltweg 1 en 3 in Nunspeet

Definitief besluit

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO)

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken bekend dat zij in het kader van de WABO vergunning hebben verleend aan T.F.G. Holding B.V voor het oprichten van een bedrijfshal met kantoor en het wijzigen van een bestaande hal, op het perceel Voltweg 1 en 3  in Nunspeet.

Het definitieve besluit en de bijbehorende stukken < en de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad (in verband met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de WABO) > liggen met ingang van 5 september 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Ruimte in het Klantcontactcentrum (KCC).

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit beroep instellen. Dit doet u door een beroepschrift in te dienen bij de sector Bestuursrecht van rechtbank Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen, telefoonnummer (0575) 59 35 00. Het beroepschrift moet binnen zes weken met ingang van de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd bij de rechtbank zijn ontvangen. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • uw naam en adres;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit en

  • de gronden van het beroepschrift.

Daarnaast moet u een afschrift van dit besluit bijvoegen.

Door het instellen van beroep wordt dit besluit niet geschorst. Als u een beroepschrift hebt ingediend en niet wilt wachten op de uitspraak van de rechter, moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Zutphen. Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Wij verzoeken u ons op de hoogte te stellen van het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening.

Op verzoek sturen wij u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid' toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC via doorkiesnummer (0341) 25 99 11

Naar boven