Bekendmaking Schellevis Beton B.V. t.b.v. uitbreiding bedrijf, een vergunning verleend voor het realiseren van een langshaven in de Bergsche Maas, Dussen; Rijkswaterstaat

De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat er een besluit is genomen, als bedoeld in artikel 3, eerste lid van de Ontgrondingenwet.

Aan Schellevis Beton B.V. te Dussen is, ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijf, een vergunning verleend voor het realiseren van een langshaven in de Bergsche Maas.

Het definitieve besluit ligt vanaf 7 september 2012 tot en met 18 oktober 2012 ter inzage op het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Holland Waterdistrict Merwede en Maas, Van Leeuwenhoekweg 20, te Dordrecht op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Beroep

Tegen boven genoemd besluit kan, na 7 september, tot en met 18 oktober 2012 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, binnen het rechtsgebied waarvan men zijn woonplaats heeft (art 8:7 lid 2 Awb, zie www.rechtspraak.nl/Gerechten ). Indien men geen woonplaats in Nederland heeft, is de Rechtbank te ’s-Gravenhage bevoegd, postbus 20302, 2500 EH te ‘s-Gravenhage.

Belanghebbenden zijn zij die een zienswijze hebben ingebracht of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerp-besluit

Voor de behandeling van een beroep wordt een bedrag aan griffierecht geheven. De griffier van de betrokken Rechtbank zal u na de indiening van uw beroepschrift hierop wijzen en zal u nader berichten binnen welke termijn en op welke wijze het verschuldigde griffierecht moet worden voldaan. Voor informatie over de hoogte van het griffiegeld, de wijze waarop en de termijn waarbinnen u dit dient te betalen, kunt u ook contact opnemen met de secretarie van de afdeling Bestuursrechtspraak.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met Rijkswaterstaat Zuid-Holland, Waterdistrict Merwede en Maas, telefonisch bereikbaar onder nummer 078 633 76 00.

De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van het Waterdistrict Merwede en Maas, ir. W. Voorberg

Naar boven