Ontwerpbestemmingsplan ‘Aerdenhout 2011’

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Aerdenhout 2011’ met ingang van 27 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plan maakt deel uit van de reguliere herziening van alle bestemmingsplannen in Bloemendaal. Het plan omvat de bebouwde kom van de dorpskern Aerdenhout. Het Haringbuysterrein maakt geen deel uit van het plangebied. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt 11 oude bestemmingsplannen en brengt uniformiteit in de bestemmingsregeling voor geheel Aerdenhout. Het bestemmingsplan heeft een conserverend karakter.

Het ontwerpbestemmingsplan Aerdenhout 2011 kan worden ingezien van 27 januari tot en met 8 maart 2012op de volgende locaties:

  • Gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen;

  • Locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2 te Overveen;

Gedurende deze termijn kan een ieder bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen tegen dit ontwerpbestemmingsplan indienen. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan gedurende dezelfde periode inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Deze publicatie is eerder verschenen op 12 januari 2012. Door een technische storing was het echter niet mogelijke het ontwerpbestemmingsplan digitaal te raadplegen. Om die reden wordt de terinzage termijn opnieuw gestart.

Overveen, 26 januari 2012

De burgemeester voornoemd, R.Th.M. Nederveen

Naar boven