Logo Maastricht
Omgevingsvergunning ‘Dierenpension “Petsotel” gelegen Ankerkade 158b’, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat

  • de verleende omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit voor het realiseren van een dierenpension met ingang van 10 september 2012 voor de duur van zes weken ter inzage wordt gelegd;

  • er geen exploitatieplan zal worden vastgesteld;

Gebiedsomschrijving

Het dierenpension is gelegen ter plaatse van het perceel Ankerkade 158b.

Ter inzagelegging

Met ingang van 10 september 2012 ligt genoemde omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit met bijbehorende stukken ter inzage. Dit betekent dat:

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking van de omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Maastricht. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan. Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Maastricht, sector bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Maastricht, 7 september 2012

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, Drs. P.J. Buijtels

De Burgemeester, Dhr. O. Hoes

Naar boven