Ontwerpbestemmingsplan en wijziging Welstandsnota, ‘Zandoerleseweg 42-46’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 3 februari 2012 tot en met 15 maart 2012 het onderstaande ontwerpbestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web=roo/?planidn=NL.IMRO.0861.011500Zandweg4246.0306 of www.veldhoven.nl. Zoek op trefwoord: ‘Bestemmingsplan Zandoerleseweg’.

Daarnaast zijn voor het perceel waar het ontwerpbestemmingsplan betrekking op heeft welstandscriteria opgesteld, welke in paragraaf 3.2 van het ontwerp-bestemmingsplan zijn opgenomen. Deze welstandscriteria wijken af van de bepalingen voor het perceel zoals vermeld in de Welstandsnota. Deze welstandscriteria zullen als wijziging van de Welstandsnota worden vastgesteld.

Naam

Bestemmingsplan ‘Zandoerleseweg 42-46’.

Omschrijving

De bouw van een vrijstaande woning op een perceel gelegen tussen de bestaande woningen Zandoerleseweg 42 en Zandoerleseweg 46.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan of welstandscriteria deze betrekking heeft.

Voor mondelinge zienswijzen of voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Veldhoven, 1 februari 2012

Naar boven