Logo Midden-Drenthe
Ontwerpbestemmingsplan Beilen (Imro-code:NL.IMRO.1731.Beilen-ONT1), gemeente Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Beilen” met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 6 september 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het bestemmingsplan Beilen betreft hoofdzakelijk de bestaande bebouwing van de kern Beilen inclusief Lieving en exclusief de bedrijventerreinen van Beilen en de wijk Nagtegael. Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is de actualisatie van het bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan en de behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Wonen en Dorpen’ -> ‘bestemmingsplannen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft een ieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Hiervoor kunt u ook gebruik maken van het zienswijzenformulier. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw N. Fels van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593) 53 92 22, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven