Ontwerpomgevingsvergunning Lauriestraat Hofpark WABO-10-068

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend dat de ontwerpomgevingsvergunning Laurierstraat Hofpark met zaaknummer WABO-10-068 ter inzage ligt.

Inhoud omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is een planologisch-juridische regeling met als doel het realiseren van 40 appartementen aan de Lauriestraat te Schagen. De omgevingsvergunning bestaat uit een ruimtelijke onderbouwing en een aanvraag voor de activiteit bouwen en afwijken van het bestemmingsplan.

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met ingang van 2 februari 2012 gedurende een termijn van zes weken, derhalve tot en met 14 maart 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen, bij de Afdeling Ruimte, cluster Bouwzaken op werkdagen van 8.15–12.00 uur en ’s middags op afspraak.

De stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl, rubriek: inwoner, ruimtelijke plannen, omgevingsvergunningen.

Indienen zienswijzen

Binnen genoemde termijn van zes weken, kan een ieder schriftelijk reageren op de ontwerp omgevingsvergunning bij Burgemeester en wethouders van Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen.

Naar boven