Logo Dongeradeel
Bekendmaking omgevingsvergunning Tichelwei 29 Oostrum gemeente Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel hebben een omgevingsvergunning verleend voor:

  • Oostrum, Tichelwei 29 voor het het bouwen van een nieuwe ligboxenstal, en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (zaaknummer 20120160 en verzenddatum omgevingsvergunning 5 september 2012)

Er zijn geen zienswijzen ingediend tijdens de termijn dat het ontwerpbesluit ter inzage lag.

De omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen tot en met 17 oktober 2012 ter inzage in het gemeentehuis (balie Bouwzaken).

U kunt de omgevingsvergunning ook vinden op de www.ruimtelijkeplannen.nl bekend onder idn: NL.IMRO.0058.PABBG2012OV3-VG01 en op de website van de gemeente, www.dongeradeel.nl, onder “wonen, Verkeer & veiligheid”, “projectprocedures”.

Beroepsmogelijkheid

Als u het niet eens bent met dit besluit en u bent belanghebbende, dan kunt u in de volgende gevallen een beroepschrift indienen:

  • u hebt een zienswijze ingediend tegen het ontwerpbesluit,

  • u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen

  • het besluit wijkt af van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen, voor zover uw beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

Het beroepschrift moet u binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van dit besluit opsturen naar de rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen. Dit kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor hebt u uw DigiD-code nodig. Als u nog geen DigiD-code hebt, kunt u deze hier ook aanvragen.

Als u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u de rechter ook vragen om een voorlopige voorziening. Zo’n verzoek moet worden opgestuurd naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, postbus 1702, 8901 CA te Leeuwarden. U kunt uw voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen. Dat kan via de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Ook hiervoor hebt u uw DigiD-code nodig. Als u nog geen DigiD-code hebt, kunt u deze hier ook aanvragen.

Naar boven