Logo Son en Breugel
Ontwerp wijzigingsplan ‘Sonniuswijk 21’, Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 13 september 2012 tot en met woensdag 24 oktober 2012 voor iedereen het ontwerpwijzigingsplan “Sonniuswijk 21” ter inzage ligt bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Dit ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het adres Sonniuswijk 21 waar een agrarische bestemming voor een intensieve veehouderij wordt omgezet naar burgerwoning.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot bedoeld wijzigingsplan kenbaar maken onder vermelding van “Zienswijze ontwerpwijzigingsplan Sonniuswijk 21”. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Son en Breugel, postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken dient u - ook binnen de genoemde termijn -, ruimschoots voor het einde van de periode van ter inzage legging, een afspraak te maken met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving, telefoon 0499-4919491.

Son en Breugel, 11 september 2012

Naar boven