Logo Renswoude
Vastgestelde partiële herziening bestemmingsplan – bij Dijkje 3, Renswoude

Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend dat de gemeenteraad op 28 augustus 2012 het bestemmingsplan ‘Bij Dijkje 3’ heeft vastgesteld.

Conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het bestemmingsplan vanaf 4 september 2012 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis te Renswoude. Het plan is tevens te raadplegen via www.renswoude.nl (onder ‘Wonen en Leven’  ‘Bouwen en Wonen’  ‘Bestemmingsplannen’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het betreft een postzegelbestemmingsplan ten behoeve van het plaatsen van enkele bijgebouwen bij de woning op het adres Dijkje 3 en het verwijderen van voormalige agrarische opstallen op het hiernaast gelegen perceel.

Gedurende genoemde zes weken termijn, te weten tot 16 oktober 2012, kan beroep worden ingesteld tegen bovengenoemd besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wro in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan ‘Bij Dijkje 3’ treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt, kunnen belanghebbenden die beroep hebben ingesteld, aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek dient te worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak (adres zie hierboven).

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 - 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 3 september 2012

Naar boven