Logo Tiel
Kennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure, Tiel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tiel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor het verbreden van wegen (Meeuwstraat, Gruttostraat en Sperwerstraat) te Tiel met de volgende activiteit:

Strijd met bestemmingsplan: verbreden wegen Meeuwstraat, Gruttostraat en Sperwerstraat

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 september 2012 tot 15 oktober 2012 ter inzage in het gemeentehuis te Tiel. U kunt genoemde stukken inzien bij het omgevingsloket. Het omgevingsloket is alleen geopend van 10.00 uur tot 12.30 uur. Indien u een toelichting wilt op de stukken kunt u hiervoor een afspraak maken bij het omgevingsloket (0344)-637167, emailadres omgevingsloket@tiel.nl.

Het definitieve besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp-besluit.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

De indieningstermijn is zes weken, gerekend van de dag na datum van verzending van dit besluit. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:

  • naam en adres van de indiener;

  • de datum;

  • een omschrijving van dit besluit;

  • de gronden van het beroep.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Arnhem. Het postadres van de rechtbank is : rechtbank Arnhem sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar onze gemeentelijke website.

Naar boven