Logo Geldermalsen
Kennisgeving verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure, Acquoy – Lingedijk 107 Gemeente Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning heeft verleend:

Nummer: UV 2011413

Verzonden: 30 augustus 2012

Locatie: Acquoy - Lingedijk 107

Postcode: 4151CM

Omschrijving: het oprichten van een garage/berging op het adres Lingedijk 107 te Acquoy.

Activiteiten: bouwen en handelen in strijd met de regels voor de ruimtelijke ordening.

Ter inzage: de stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis tijdens openingstijden van 31 augustus tot en met 11 oktober 2012.

Beroep

Tegen deze vergunning kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na deze kennisgeving worden ingediend bij de Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030 te 6800EM Arnhem. Dit beroepschrift heeft geen schorsende werking: het project kan (ondanks een ingediend beroepschrift) worden uitgevoerd, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt inwerking na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift of, als tevens voorlopige voorziening is gevraagd, nadat het verzoek om voorlopige voorziening is toegewezen.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Rechtbank Arnhem, ter attentie van de Voorzieningenrechter, Postbus 9030 te 6800 EM Arnhem.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Naar boven