Logo Zeeland
Aanvraag ontwerpvergunning bouwen/aanleggen en in werking hebben 40%-ureumoplossing productie-unit met luchtkoeling, Yara Sluiskil B.V. te Sluiskil, Zeeland

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben een aanvraag ontvangen om een vergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van Yara Sluiskil B.V. te SLUISKIL voor het bouwen/aanleggen en in werking hebben van een 40% ureumoplossing productie-unit met bijbehorende luchtkoeling. Gedeputeerde Staten willen de vergunning verlenen met voorschriften ter bescherming van het milieu. De aanvraag heeft betrekking op de volgende onderdelen van de Wabo:

  • milieu (het veranderen van de werking van de inrichting);

  • het bouwen van een bouwwerk en;

  • het afwijken van het voor dit gebied van toepassing zijnde bestemmingsplan.

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken (NL.IMRO.9929.OVUPUYARA-ON01) liggen tot en met 17 oktober 2012 ter inzage bij:

  • de Directie ruimte, milieu en water, Het Groene Woud 1 te Middelburg, op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur en desgevraagd buiten kantooruren.

  • aan de Publieksbalie Terneuzen, Stadhuisplein 1 te Terneuzen van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur

Tevens is de ontwerpvergunning integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Een ieder kan tot en met 17 oktober 2012, schriftelijk, zienswijzen over de ontwerpvergunning indienen bij Gedeputeerde Staten van Zeeland, Directie Ruimte, Milieu en Water, postbus 165, 4330 AD Middelburg. Hierbij kan worden verzocht persoonlijke gegevens niet bekend te maken. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak.

Enkel belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpvergunning en de adviseurs die advies hebben uitgebracht over de ontwerpvergunning kunnen later beroep instellen.

Voor het inzien, mondelinge toelichting en/of kopieën van ter inzage gelegde stukken kunt u zich wenden tot A. Pavic, tel. (0118) 631958 of onze website raadplegen

(http://loket.zeeland.nl/vergunningen/omgevingsvergunning/verleende_vergunningen/).

Naar boven