Logo Veldhoven
Ontwerpbestemmingsplan en wijziging Welstandsnota, ‘Zittard 24’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 6 september 2012 tot en met 17 oktober 2012 het onderstaande bestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan Zittard 24’

Daarnaast zijn voor het perceel waar het ontwerpbestemmingsplan betrekking op heeft welstandscriteria opgesteld, welke in paragraaf 3.2 van de toelichting van het ontwerp-bestemmingsplan zijn opgenomen. Deze welstandscriteria wijken af van de bepalingen voor het perceel zoals vermeld in de Welstandsnota. Deze welstandscriteria zullen als wijziging van de Welstandsnota worden vastgesteld.

Naam

Bestemmingsplan ‘Zittard 24’

Omschrijving

Het bestemmingsplan voorziet in het vervangen van de bestaande woning door een nieuwe woning op een andere locatie op het perceel Zittard 24.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan of welstandscriteria deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via e-mail gemeente@veldhoven.nl.

Veldhoven, 5 september 2012

Naar boven