Logo Lopik
Ontwerpbestemmingsplannen Jaarsveld, Polsbroek en Lopikerkapel, Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat voor de kernen van Jaarsveld, Polsbroek en Lopikerkapel bestemmingsplannen in voorbereiding zijn.

Actualisatie geldende bestemmingsplannen

Voor de (woon)kernen Jaarsveld, Polsbroek en Lopikerkapel zijn in het verleden een aantal bestemmingsplannen vastgesteld. Deze bestemmingsplannen zijn in veel gevallen ouder dan 10 jaar en moeten op grond van wettelijke voorschriften worden herzien. De kernen worden omringd door het recent vastgestelde bestemmingsplan Landelijk gebied. De grenzen van dit bestemmingsplan bepalen tevens de grenzen van de bestemmingsplannen voor de kernen Jaarsveld, Polsbroek en Lopikerkapel.

Ter inzage

De ontwerpbestemmingsplannen liggen van woensdag 5 september 2012 tot en met

dinsdag 16 oktober 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling R.O.B., Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Daarnaast zijn de ontwerpbestemmingsplannen raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder “Plannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure” of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op de ontwerpbestemmingsplannen gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Naar boven