Logo Zuidplas
Kennisgeving ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het uitvoeren van groot onderhoud aan de N219 a te Nieuwerkerk aan den IJssel:

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.PbN219a-Co01) Het plan is ook te downloaden vanaf de FTP server van de gemeente (http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl). Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens als pdf-bestand te zien (www.zuidplas.nl).

Verder kunt u de meest actuele informatie raadplegen via de website van de provincie Zuid-Holland, door de volgende URL te gebruiken www.zuid-holland.nl/n219.

Zienswijze(n)

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen zienswijzen worden ingebracht.

Deze zienswijze(n) dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpbeschikking kunt u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL.

Voor het indienen van mondelinge zienswijze(n) dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Informatie

Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met C.C. Rodenburg, afdeling Vergunningverlening en Handhaving, tel.(0180) 330 489, of met Y. Smith, afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, tel. (0180) 639 711.

Naar boven