Logo Waalwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Emma-Nassaustraat’ te Sprang Capelle, gemeente Waalwijk

Zoals eerder via vooraankondiging op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en bij de inspraak over dit plan te kennen is gegeven heeft het college van Waalwijk besloten medewerking te verlenen aan het tot stand komen van het bestemmingsplan Emma-Nassaustraat. Het plangebied ligt tussen de straten Emmastraat en Nassaustraat te Sprang-Capelle binnen de gemeente Waalwijk en wordt aan de noordzijde begrensd door de Oranjestraat en aan de zuidkant door de Zuidhollandsedijk. De aanvraag ziet op de realisatie van 14 appartementen, 8 grondgebonden seniorenwoningen, 14 senioren benedenwoningen en 14 bovenwoningen.

Wij wijzen u er op dat het ontwerpbestemmingsplan naar aanleiding van onder andere de ingediende inspraakreacties t.o.v. het voorontwerpbestemmingsplan op een aantal punten is gewijzigd of is gecomplementeerd. De wijzigingen zien met name op het aanleggen van extra parkeerplaatsen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Emma- Nassaustraat’ met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van vrijdag 31 augustus gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het stadhuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Voor inzage buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling in Waalwijk (0416-683 871). Ook kunt u het ontwerp bekijken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. Daarnaast is de digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan te vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de volgende planidentificatie (ID): NL.IMRO.0867.SCEmmaNassaustr-on01.

Tijdens de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Emma-Nassaustraat indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Waalwijk.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u zich vóór 21 september aan te melden bij mevrouw mr. M. Ketelaars via mketelaars@waalwijk.nl of telefonisch via 0416- 683 871.

Ook het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan de voorwaarden voldoet die u kunt raadplegen via http://www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente.nl.

Naar boven