Logo Zutphen
Ter inzage legging ontwerp omgevingsvergunning Rhienderinklaan 25, Warnsveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage leggen voor de bouw van een dubbel woonhuis aan de Rhienderinklaan 25 te Warnsveld.

De omgevingsvergunning is aangevraagd in verband met het bebouwen van gronden in strijd met het bestemmingsplan.

Het bouwplan is in strijd met de regels van het bestemmingsplan “Warnsveld kom noord”, omdat in het bestemmingsplan het perceel de bestemming “Wonen (w)”, bebouwingsklasse “(v) vrijstaande woningen” heeft. Dit houdt in dat alleen vrijstaande woningen op het perceel gebouwd mogen worden.

Inzien besluit

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf 30 augustus zes weken ter inzage bij het loket in het gemeentehuis. Daarnaast is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.OMG12Rhienderink25-on01

De bestanden van deze ontwerp vergunning kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.OMG12Rhienderink25-on01

Tijdens de terinzageperiode mag een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, postbus 41, 7200 AA in Zutphen. Voor het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt via het algemene nummer van de gemeente 14 0575.

Naar boven