Logo Halderberge
Rectificatie publicatie ontwerpbestemmingsplan Kom Hoeven, Halderberge, nr. 17142

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 30 augustus 2012 gedurende zes weken (t/m 10 oktober 2012) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Kom Hoeven met plannummer NL.IMRO.1655.BP2000-B001 ter inzage ligt. Het plangebied wordt ongeveer begrensd door de bebouwing aan de Sint Bernardusstraat en de Halderbergselaan aan de noordzijde en de bebouwing tussen de Bovendonksestraat en de Bovenstraat en het Heiligstraatje aan de zuidzijde en is beter bekend als kom Hoeven. Met uitzondering van de gronden voor het woningbouwproject Opperstraat, deze maken geen onderdeel uit van het bestemmingsplan.

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan Kom Hoeven inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de servicebalie Ruimtelijke en Economische Zaken, Parklaan 15 te Oudenbosch, via de gemeentelijke website en de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan Kom Hoeven indienen bij de gemeenteraad van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen, kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar dhr. S. Hambuckers op het nummer 0165-390500.

Deze hernieuwde publicatie is noodzakelijk omdat in de publicatie van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan op woensdag 22 augustus 2011 (nr 17142) abusievelijk verwezen wordt naar het plannummer van het bestemmingsplan Buitengebied. Mensen die tussen 23 augustus en 30 augustus 2012 reeds een zienswijze hebben ingediend, hoeven geen actie te ondernemen. Uw zienswijze wordt gewoon in de procedure meegenomen.

Oudenbosch, woensdag 29 augustus 2012

Naar boven