Logo Renswoude
Vastgesteld gewijzigd bouwblok Ravenhorsterweg 3 te Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het bouwblok ten behoeve van het adres Ravenhorsterweg 3 te Renswoude gewijzigd hebben vastgesteld. Dit met het oog op de bouw van een vervangende bedrijfswoning op dit perceel.

Bovengenoemd besluit ligt vanaf 4 september 2012 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Renswoude en is in te zien bij de afdeling Omgevingsbeheer op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur en op afspraak buiten openingstijden.

Belanghebbenden kunnen beroep indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag dat het besluit ter inzage is gelegd. Het indienen van een beroepschrift heeft niet tot gevolg dat de werking van dit besluit wordt stopgezet. Een belanghebbende die dit wenst en een spoedeisend belang heeft, kan naast het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Als gedurende de beroepstermijn echter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 - 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 3 september 2012

Naar boven