Afwijken bestemmingsplan Eerste Kruisweg 12 in 's-Gravendeel

Een aanvraag om omgevingsvergunning is ingediend voor het veranderen van de bestemming ‘Bedrijfsvoering’, met de nadere aanwijzing ‘houtverwerkend bedrijf’ naar ‘Burgerwoning’ op het perceel Eerste Kruisweg 12 in ’s-Gravendeel. Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas is voornemens om op grond van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wabo (voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening).

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 30 januari 2012, gedurende 6 weken ter inzage op werkdagen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam (balie Servicecentrum Ruimte & Groen).

Tevens is de ontwerpbeschikking in te zien op onze website www.binnenmaas.nl. De ontwerpbeschikking, conform artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, is tevens te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0585.PBSGD1eKruisweg12-ON01). U kunt gedurende de termijn van de ter inzage legging uw mondelinge of schriftelijke zienswijze (bij voorkeur) tegen het verlenen van de beschikking naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam.

Maasdam, 27 januari 2012

Naar boven