Logo Terneuzen
Omgevingsvergunning aanleggen waterleiding van Terneuzen naar Terhole, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

het aanleggen van een waterleiding van Terneuzen naar Terhole (grondgebied gemeente Terneuzen).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het aanleggen van een hoofdwaterleiding van Terneuzen naar Terhole.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten, zijn Burgemeester en Wethouders voornemens om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub a, c en d, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken met nummer NL.IMRO.0715.OMGBTS09-ON01 liggen met ingang van 30 augustus 2012 tot en met 3 oktober 2012 digitaal ter inzage bij de publieksbalies en zijn tevens te raadplegen op www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. Indien u dit schriftelijk doet kunt u de zienswijze richten aan: Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondeling kunt u zienswijzen kenbaar maken bij mevrouw J. Ocké na telefonische afspraak (tel. 14 0115). In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Terneuzen, woensdag 29 augustus 2012

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, secretaris, F.M.L. Lauret RA

Burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven