Logo Harderwijk
Inspraak ontwerp-structuurvisie Harderwijk 2031, Harderwijk

De gemeente Harderwijk heeft een ontwerp-structuurvisie Harderwijk 2031 opgesteld. Dit is een verplichting vanuit de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In de ontwerp-structuurvisie staat beschreven hoe de gemeente zich tot 2031 voor het wonen, werken en leven wil ontwikkelen. De visie is integraal gemaakt. Dit betekent dat sociale, fysieke en economische aspecten aan de orde komen. Ten behoeve van de structuurvisie is een planMER opgesteld. De planMer is als bijlage bij de structuurvisie Harderwijk 2031 gevoegd.

De ontwerp-structuurvisie Harderwijk 2031 ligt met ingang van 28 augustus 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Harderwijk. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: afdeling Ruimte, mevrouw H. van der Voort, tel. 0341 411136.

De stukken zijn ook terug te vinden op de website van de gemeente Harderwijk:

www.harderwijk.nl/plannenstructuurvisies. Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden kunt u vinden op: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl.

Op 4 september 2012 vindt in het gemeentehuis een inloopbijeenkomst plaats tussen 16.30 en 20.00 uur. U kunt binnen wandelen voor informatie en vragen over de ontwerp-structuurvisie. Ook kunt u ter plekke uw inspraakreactie schriftelijk indienen. Wanneer u dat wilt kunt u dan een afspraak maken voor het mondeling indienen van een inspraakreactie.

Naar boven