Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ t.b.v. de vormverandering van een bestaand agrarisch bouwblok

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij op 3 januari 2012 hebben besloten om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ ten behoeve van vormverandering van het agrarisch bouwblok gelegen aan de Hapseweg 2 te Oeffelt.

Met ingang van 1 februari 2012 liggen het wijzigingsbesluiten de bijbehorende stukken gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. Het besluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op de website www.boxmeer.nl onder de kop ‘openbare bekendmakingen’.

Tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan tot en met 13 maart 2012 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op 14 maart 2012, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Boxmeer, 31 januari 2012

Naar boven