Logo Lansingerland
Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Parkzoom 4 – Woongebied’, Bergschenhoek, Lansingerland

Hierbij maakt het college van de gemeente Lansingerland overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het uitwerkingsplan Parkzoom 4 - Woongebied (BP0047U04D01) is vastgesteld op 21 augustus 2012. Het uitwerkingsplan is gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen kunt u vinden in de Staat van wijzigingen die bij de stukken is gevoegd.

Beschrijving

Het plangebied is gelegen in de in ontwikkeling zijnde woonwijk Parkzoom in Bergschenhoek. Het ligt globaal tussen de Noorderparklaan, de Astertuin, de Randweg-West en het HSL-traject.

Inzage

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 30 augustus 2012 tot en met donderdag 11 oktober 2012 inzien op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving (bestemmingsplannen).

U kunt de stukken ook inzien in het servicepunt Bergschenhoek, Tobias Asserlaan 1 en het servicepunt Bleiswijk, Dorpsstraat 7. Openingstijden Bergschenhoek: alle werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, op dinsdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Openingstijden Bleiswijk: Maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

U dient:

  • tijdig een zienswijze naar voren te hebben gebracht óf het moet u redelijkerwijs niet te verwijten zijn dat u dat niet heeft gedaan óf door een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan in een ongunstiger positie te zijn gebracht;

  • het beroepschrift te voorzien van naam, adres en datum;

  • het bestreden besluit te omschrijven en daarvan een kopie mee te sturen;

  • de redenen van uw beroep te geven;

  • het beroepschrift te ondertekenen.

  • Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de terinzagelegging, dus op vrijdag 31 augustus 2012. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf vrijdag 12 oktober 2012. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het uitwerkingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven